Nu kan du prøve en Ape hos Bøjes Auto i Asdal

En scooter med overdækket førehus og lad kan nu prøves hos Bøjes Auto

Mere end 7 år siden

Bøjes Auto i Asdal er en af de flere forhandlere af den efterspurgte Ape-scooter, som er en scooter med både overdækket førehus og lad. Mange forvandler endda en Ape til en kaffebod eller rullende ølvogn, men rigtig mange lokale benytter også Apen som sit daglige transportmiddel.

Som noget helt nyt kan du, som det eneste sted i hele kommunen, hos Bøjes Auto på Mygdalvej 6 i Asdal prøve en Ape, og så endda den store model, nemlig Ape 50 Van.

- Det er noget nyt vi er begyndt på, vi har netop fået den nye Ape Demo hjem, så nu kan folk prøve den før de køber, fortalte Bøje Larsen til Skipperposten.

Biler prøves altid - scootere prøves næsten aldrig

Det er helt specielt når man pludselig kan prøve en scooter eller en Ape før man køber. Normalt er det jo sådan at alle bilforhandlere lader en potentiel kunde prøve diverse biler, men sådan er det ikke i scooterbranchen.

- Der er ikke mange steder man kan prøve en Ape, jeg tror at vi er det eneste sted før Frederikshavn, fortæller Bøje.

Hvad koster en Ape?

Apes kommer i fire forskellige modeller, modellen som kan prøves hos Bøjes Auto er den største, nemlig Ape 50 Van.

- Der findes en Ape 50 Pick up, det er den billigeste med lad til 48.998 kroner. Så er der en med alulad til 50.998 kroner, Ape 50 Top. Så er der Ape 50 Cross til 50.998 kroner, og sidst men ikke mindst Ape 50 Van til 51.998 kroner som du kan prøve her hos mig, fortæller Bøje afslutningsvis.

SE OGSÅ:
? Se Bøje køre Apen frem til prøvetur

Kommentarer & synes godt om