Oprykningsbrag med fanbusser fra Hirtshals

Vendsyssel Håndbold er trukket i arbejdstøjet og drømmer om fuldt hus lørdag

Mere end 7 år siden

Vendsyssel Håndbold er trukket i arbejdstøjet og drømmer om fuldt hus lørdag 28. marts i Arena Nord til den første oprykningskamp mod Skive FH. 

- Vi har mindst 20 idéer til, hvordan vi skal fylde arenaen. 2.400 er et ambitiøst mål, men det er altså kun cirka én procent af alle vendelboer, og vi taler om den største håndboldkamp i mange år i Vendsyssel, mener direktør Jan Hansen, Vendsyssel Håndbold.

Allerede i lørdags var der en intens stemning i topkampen mod SønderjyskE. Tilskuere fra begge lejre kunne i den grad høres i samtlige 60 minutter.

- Forhåbentlig kan vi gange tilskuertallet og lydniveauet med tre mod Skive FH, lyder det optimistisk fra direktøren.

Ét af de tiltag, som er faldet på plads, er en fanbus fra Hirtshals til Frederikshavn. Det er virksomheden Kølemadsen A/S, som har taget initiativ til dette. Direktør Jens Madsen inviterer håndboldinteresserede i Hirtshals til oprykningsbrag i Arena Nord.

- Vi skal hjælpe pigerne med at komme i ligaen. Jeg gør det som sponsor og fan af Vendsyssel Håndbold, og jeg håber, at jeg får så mange tilmeldinger, at det bliver nødvendigt at bestille to busser, fortæller Jens Madsen til Kanal Frederikshavn.

Kølemadsen nøjes ikke med at betale bus og entre. Der serveres også sodavand og øl i bussen.

- Jeg er blevet sponsor i løbet af denne sæson, og jeg sætter stor pris på stemningen omkring holdet, ligesom jeg har deltaget i nogle fine arrangementer og mødt flere spændende mennesker, siger Jens Madsen.

Jan Hansen glæder sig over fanbussen fra Hirtshals.

- Vi vil gerne være hele Vendsyssels hold, så det er fantastisk, når en samarbejdspartner i Hirtshals gør dette på egen hånd.

Kommentarer & synes godt om