Skibsproviantering fra Åbyen: Ét år med glade kunder

Siden opstarten med skibsproviantering sidste år er det gået fremad for forretningen

Mere end 8 år siden

Den 1. januar 2014 startede Morten Larsen fra Min Købmand i Åbyen en ny forretning, som ny har fyldt det første år. Forretningen som leverer proviant til flere danske- og norske skibe, er kommet godt med og har på det første år nu opnået et to cifret kundekartotek.

- Skibene skal jo have noget proviant hver dag, mere eller mindre og det er så det vi er startet op med, 1. januar, at se om vi kan servicere skibene så godt så muligt. Vi er selvfølgelig ikke den eneste i Hirtshals, men vi er egentlig kommet godt med, fortalte Morten Larsen sidste år til Skipperposten.

Leveringsdygtighed og gå-på-mod er vigtigt i en ny virksomhed, herudover skal der også gerne være et par kunder - og det ser der ud til stille og roligt at komme.

- Det er hovedsageligt danske fiskeskibe, men vi har fået mere og mere med gennem forskellige agenter i Hirtshals, har vi fået nogle Norske skibe med også, fortalte Morten Larsen.

Der er da også efter et år nået et flot antal kunder i kartoteket, hos skibsprovianteringsvirksomheden som både har kunder fra Hirtshals, Hanstholm og Norge.

Kommentarer & synes godt om