Stor success med Min købmand i Åbyen på Facebook

På små fem dage har Åbyens lokale købmand nået en fanskare på næsten 200 mennesker

Mere end 9 år siden

Efter Min Købmand i Åbyen i fredags kom på Facebook, er både synes-godt-om tilkendegivelser og anmeldelser væltet ind. På små fem dage har butikken fået omkring 180 synes-godt-om tilkendegivelser på Facebook, og tallet fortsætter med at stige.

- Jeg synes at det er helt vildt. Vi oprettede siden for at prøve det og for at vise at vi ikke er ligesom alle andre. De små butikker lukker jo på stribe så vi tænkte at Facebook måske er en måde at få eksklusive tilbud ud på, fortæller Bent Larsen til Skipperposten.

Da købmandsbutikken i fredags, for første gang lå et tilbud ind, regnede butikken ikke med at det ville have den store success. Men tilbuddet om billig bland selv slik bredte sig og slikket blev revet af hylderne. Ifølge købmanden, når opslagene ud til omkring 6.000 mennesker.

- Vi kommer helt sikkert til at bruge Facebook fremover, jeg anede ikke at der var så meget potentiale i det, men det er der. Vi har fået næsten 200 "likes" på en uges tid. Det er jo fedt, fortæller Bent.

Fremover vil butikken i Åbyen bruge Facebook, til at opslå eksklusive tilbud, som ikke nødvendigvis står i den trykte eller digitale tilbudsavis. Det betyder at butikkens "venner" på Facebook, kan drage fordel af de tilbud som de ser på mediet.

Syv anmeldelser og en rating på 4.9 ud af 5.0

Udover de næsten 200 "likes" på Facebook-siden: Min Købmand Åbyen, så har også syv personer vurderet butikken, med Facebook's rating-modul. Ud af de syv anmeldelser har seks personer givet butikken 5-stjerner og én har givet butikken 4-stjerner.

Blandt andet skriver Heidi sådan i sin anmeldelse:

En god butik med fantastisk personale og gode tilbud.

Og Per sådan:

Mange gode tilbud.

Det viser sig altså at være en success med Min Købmand i Åbyen på Facebook.

Kommentarer & synes godt om