Spar i Hirtshals skifter navn til ´´René´´

Endnu engang præsenteres der navne-forandringer hos Spar-kæden

Mere end 8 år siden

Nu får landets 121 Spar-købmandsbutikker nyt navn og det gør sig også gældende for Spar-butikken i Hirtshals, som fremover vil komme til at hedde "René".

Fremover vil Spar-butikkernes kunder omkring i nemlig landet blive mødt af købmandens navn på facadeskiltet og det betyder et farvel til navnet, men et goddag til en mere, ifølge Spar, lokal indkøbsoplevelse.

- Jeg tror det bliver lidt sjov i gaden og kan sætte lidt kulør på indkøbene. Der kommer mere fokus på Spar-kæden hos Dagrofa og det betyder også fornyelse med nye tiltag. For eksempel vil der komme mere fokus på de lokale leverandører findes i lokalområdet, fortæller købmanden René hos Spar i Hirtshals og fortsætter:

- I morgen får vi besøg af en honningavler fra Åbyen, samt Ingstrup Mejeri og Skagen Bryghus, der vil være smagsprøver fra 12.00 til 16.00, afslutter René.

Smagsprøverne i morgen vil bestå af varer fra de ovenstående leverandører, samt tapas og franske hotdogs for små 10 kroner.

Facadeskiltene er en smule forsinket i Nordjylland, men René oplyser at de måske sættes op fredag aften eller lørdag morgen - dermed ændres navnet på butikken i Hirtshals over weekenden.

Det er også reklame

Kæden går blandt andet efter at blive ’byens lokale bageri’. Det betyder opgraderinger af butiksinventar og nye kølemontre, der skal inspirere kunderne. Derudover kommer Spar i den kommende tid til at introducere torvemarkeder i alle de små butikkers hjembyer, det skriver TV2.dk.

- Vi ønsker at spille en større rolle i lokalsamfundet, men det handler også om vores mindset i forhold til kunderne. Det er ikke en kampagne. Det er et manifest, der handler om, at vi ønsker en endnu større rolle i forhold til lokalsamfundet, forklarer Allan Kristoffersen til TV2.

Spar-butikkerne drives i dag af selvstændige købmænd, og hvis alt går efter planen, vil alle facadeskilte være skiftet, når kunderne kan hente morgenbrød fra lørdag morgen.

Kommentarer & synes godt om