Sådan forholder vi os til Corona-situationen — læs mere >

Hotel Strandlyst udvider med tilbud i lokalområdet

Hotel Strandlyst starter nu op med leveringen af frokost til lokale virksomheder

Mere end 4 år siden

I mange år har Hotel Strandlyst i Tornby været et af lokalbefolkningens foretrukne samlingssteder, når mærkedage skulle fejres med god mad i hyggelige omgivelser, ligesom mange turister lægger vejen forbi, enten for en overnatning på vej nord på med færgerne, eller for at tilbringe nogen tid i vores alles smukke hjørne af Vendsyssel. Gæster til hotellet og lokale besøgende nyder da også maden i restauranten eller en kold drink på vej til eller fra Tornby Strand. Men nu sker der noget nyt på Hotel Strandlyst.

Fra 1. august starter Hotel Strandlyst med leveringen af frokost til lokale virksomheder på abonnement.

- Virksomhederne har en større fokus på medarbejderpleje og en god sund frokostbuffet er et rigtigt godt middel til at få mere tilfredse medarbejdere. God mad gør at de så også bliver mere produktive efter en god frokost, og det gør jo bare til en fordel for alle parter(red.), det skriver Hotel Strandlyst.

Frokostbuffeten fra Strandlyst indeholder både varme retter, kolde retter og salater af diverse arter. På den måde kan hotellet levere et menukort, så der er noget for alle og til alle typer for lokale virksomheder.

Kommentarer & synes godt om