Sportmaster afholder igen i år Løbeaften på mandag

I år gentages sidste års store succes med Løbeaften hos Sportmaster i Hirtshals

Mere end 7 år siden

I år gentager man hos Sportmaster sidste års succes med Løbeaften i Hirtshals og arrangementet afvilkes nu på mandag.

Arrangementet med Løbeaften i Hirtshals blev efter ét enkelt arrangement i 2015 nærmest stemplet som tradition, da 50 løbeglade gæster troppede op ved Sportmaster, som i samarbejde med Ejvind fra Restaurant Lilleheden havde stablet den initiativfulde event på benene.

I år har de løbehungrende endnu engang efterspurgt arrangementet, og det betyder at man på mandag - den 5. december - endnu engang kan komme med på en frisk løbetur omkring i Hirtshals, med udgangspunkt fra butikken på Nørregade.

"Julebryggen var lige kommet om fredag (red: sidste år), så på med nissehuerne og så afsted tænkte jeg."

Siger Gitte Nielsen fra Sportmaster til Skipperposten.

Ruten tager løberne fra Nørregade gennem Vestergade, hen af Kystvejen, ned ved Husmoderstranden, forbi Vestkajens Maskinværksted, forbi Hotel Hirtshals for til sidst at slutte af på Den Grønne Plads. Efter løbeturen er der mulighed for badning, hvorefter der diskes op med et fordelagtigt tilbud á 3 stykker smørrebrød, med øl/vand, på Restaurant Lilleheden til 100 kroner. Før start vil der også være -20% rabat på varer i Sportmaster, samt -25% rabat på sko, som ikke i forvejen er nedsat. 

Gitte, som for tiden holder ferie, møder smilende op og afvikler den succesfulde aften igen i år og håber ligeledes på medvind fra vejrguderne.

"Jeg vil gerne takke alle de trofaste løbere, som altid støtter op til Sportmaster's arrangementer - også stor tak til den lokale løbeklub fra Hjørring, Liuf Løb, som også møder talstærkt op. Jeg glæder mig til at et gensyn med dem alle på mandag."

Fortæller Gitte afslutningsvis til Skipperposten.

Arrangementet starter ved Sportmaster i Hirtshals klokken 17.30.

Kommentarer & synes godt om