Gunnertoft Gospel Singers afholder julekoncert i Hirtshals

Søndag den 11. december byder Hirtshals Kirke alle interesserede velkommen til julekoncert

Mere end 6 år siden

Gunnertoft Gospel Singers afholder søndag, den 11. december, ægte julekoncert i Hirtshals Kirke, hvilket giver god mulighed for at komme i ægte julestemning.

Gunnertoft Gospel Singers blev etableret tilbage i 2009 og ledes af gospelpianisten Jakob Gunnertoft. Koret består af sangere fra hele landet, hvoraf de fleste kormedlemmer har en konservatoriebaggrund, og hvor flere af medlemmerne således også har en solokarriere med egne koncerter og CD-udgivelser.

Disney-film & TV-serier er også et punkt som nogle af sangerene allerede kan strege fra listen, her optrædes der bl.a. som backing for navne som Tina Dickow og Barbara Moleko. Der er kort sagt tale om et sprudlende gospelkor spækket med en perlerække af talentfulde solister, herunder Bibiane Bøje, Hanne Dalsgaard og Heidi Bisgård.

Gunnertoft Gospel Singers henvender sig bredt til et publikum i alle aldre, med et repertoire der bl.a. byder på kendte gospelsange og evergreens i bedste gospelstil krydret med fællessange, hvor publikum også inddrages.

Sted: Hirtshals Kirke - Kirkevænget 3, 9850 Hirtshals
Tid: Søndag, den 11. december, klokken 16.00

Kommentarer & synes godt om