Jobopslag: Fjord Line søger controller til søs

Rederiet Fjord Line søger stillingen som controller til søs besat snarest

Mere end 7 år siden

Er du talknuser og Excel-ekspert, eller kender du en som er, så søger Fjord Line i øjeblikket en controller, som er interesseret i en udviklende rolle på en arbejdsplads til søs. Som controller hos Fjord Line arbejder man blandt andet med regnskaber, kvalitetssikring, man er ansvarlig for kassesystemet, kassebeholdning og kontanthåndtering, laver budgetter og i enkelte tilfælde udføre gæsterelaterede opgaver.

»Da andre virksomheder har fået øje på, at vi har dygtige medarbejdere, så søger vi nu efter en ny, stærk spiller, der både kan supportere lederteamet om bord, samt arbejde tæt sammen med bl.a. økonomi- og HR-afdelignerne i land. I det daglige vil du referere til Business Manager Onboard Services, der er ansvarlig for den kommercielle del af skibet,« skriver Fjord Line.

Hvis du er interesseret i at få mere afvide om denne stilling, så klik på linket til jobopslaget herunder og skynd dig at sende din ansøgning. Fjord Line ansætter snarest muligt og forbeholder sig retten til at ansætte deres nye medarbejder inden ansøgningsfristen.

¬ Jobopslag: Fjord Line - Controller til søs

Kommentarer & synes godt om