Restaurant Lilleheden i Hirtshals søger elever

Restaurant Lilleheden søger to smørrebrød- & cateringelever og to kokkeelever

Mere end 7 år siden

Få en kulinarisk uddannelse som elev hos Resturant Lilleheden i Hirtshals. Resturanten er klar til at tage to smørrebrød- & cateringelever og to kokkeelever i mesterlære, og der er ikke krav om gennemførte grundforløb i nogen uddannelse. Det vigtigeste er, at du er frisk på at blive en del af teamet.

Resturant Lilleheden vil helst finde de kvalificerede inden påske, men der fortælles samtidig at der gerne ventes med ansættelsen indtil den helt rigtige person, som passer ind i virksomhed og team er fundet. Derudover oplyses det, at der ikke ansættes voksne lærlinge.

Med over 30 år i restaurationsbranchen er Resturant Lilleheden's restauratør Ejvind en af fagets mentorer. Det er - og har altid været - vigtigt for Ejvind at hjælpe med at uddanne elever og støtte op om fagligheden i branchen. Derfor er Ejvind da også ofte ude på fagskolerne som censor til kokkeeksamenerne.

Sammen med personalet på Restaurant Lilleheden deltager restauratøren gerne i konkurrencer og har hentet adskillige priser hjem.

Kommentarer & synes godt om