Sommerfest med tenorsang og kunst

Sidste weekend i august inviterer Astrup til fest og alle er velkomne

Mere end 2 år siden

Sidste weekend i august inviterer Astrup til fest og alle er velkomne. Her kan der kan opleves lidt af hvert, fordi sommerfesten er et samsurium af flere forskellige aktører, der gæster sportspladsen og idrætshallen i landsbyen.

Vi håber, at rigtig mange vil lægge vejen forbi Astrup den 30.-31. august og få hyggelige oplevelser i det gode vejr – for det har vi bestilt!, oplyser en af arrangørerne, Julie Leerskov.

For 4. år i træk vil der være kunstmesse i byens idrætshal i forbindelse med byfesten i Astrup, dette sker lørdag den 31. august kl. 10-16. Her vil man kunne opleve mange forskellige typer kunsthåndværk, bl.a. keramik, raku, strik, drivtømmer, træ m.v.

Den professionelle tenor Rune Nielsen vil i år gæste kunstmessen - han vil lægge vejen forbi Astrup-Sønderskovhallen kl. 15 og opføre et lille sang-potpourri, og dette vil bestemt være et besøg værd. Rune er en professionel og anerkendt sanger, som har mange års erfaring som kirkesanger, fra kor, teater, revy og musicals.

En af de helt klare målsætninger med arrangementet er at synliggøre os i lokalsamfundet og skabe hyggelige aktiviteter for de lokale borgere, oplyser Julie Leerskov, som er formand for Skolekredsudvalget.

På sportspladsen vil der være underholdning for børn og barnlige sjæle. Dem, der elsker lugten af benzin og synet af en velpoleret maskine, vil kunne bese biler fra Veteranklubben og Hjørring Motorsportsklub. Imens vil man kunne lokkes af duften fra grillpølser, som kan skylles ned med en kold fadøl.

Jo, der vil være noget for enhver smag, når Astrup byder velkommen til byfest! Igen i år består festudvalget af medlemmer fra den lokale idrætsforening ASIF og af medlemmer fra skolekredsen på Astrup-Sønderskov Friskole. Overskuddet fra kunstmessen, den store tombola og de mange forskellige aktiviteter på pladsen støtter derfor både skolen og idrætslivet i byen.

Vi håber at se rigtig mange mennesker både til aktiviteterne på pladsen og til vores Kunstmesse. Vi forsøger hvert år at finde på nye tiltag, så det ikke bare er en sædvanlig kunstmesse - men lidt af en event, hvor der er forskellige, underholdende elementer. Derfor synes vi, at vi har noget anderledes at byde på, hvis man lægger vejen forbi Astrup d. 31. august!

Hun tilføjer endvidere, at hvis man har lyst til at deltage i familiefest med spisning lørdag aften, så er tilmeldingen hertil senest onsdag den 28/8 af hensyn til maden, som i år er helstegt pattegris m/2 slags kartofler og stor salatbar - leveret af "Den lille slagter" v/Kenneth. For voksne er prisen 150 kr., mens børn (0 Kl. - 9 kl.) kan spise for 75 kr. Børn under skolealderen har gratis entré til festen. Tilmelding til Susanne Jensen, SMS 20245034, eller på Facebook.

Kommentarer & synes godt om