Borgmesteren og Bubber besejrede vejrguderne ved Open By Night

Selv om byen havde færrest til auktion, endte den med dagens største indsamling.

Mere end 8 år siden

Efter Jørgen Jensens velkomst til masser af borgere og borgmester Arne Boelt kl. 19.00 kunne sidstnævnte veloplagt fortælle historien om, hvor vigtig en rolle Hirtshals Fyr spiller i Tvillingerne og Julemanden på TV2. 

Derefter inviterede borgmesteren alle indenfor i den fine kulisse af fyret, som i hele december måned og forhåbentlig længere tid endnu vil stå og vække især gæsters og turisters beundring og nysgerrighed på Den Grønnne Plads.

Dernæst gav Arne Boelt ordet til selveste julemanden, der selvfølgelig fluks sørgede for at få tændt lysene i træet og en munter dans rundt om samme, hvorefter der blev delt slik ud til de mange efterhånden lidt frysende, men glade børn.

Aftenen skulle være kulmineret kl. 20.30 med Bubbers auktion til fordel for kræftramte børn, men desværre betød den tiltagende småregn og kulde, at mange foretrak stuernes varme og måske kaffe i kopperne på dette halvsene tidspunkt med trætte småbørn.

Ikke desto mindre lykkedes det den populære Bubber som auktionarius at holde humøret højt ikke bare hos sig selv, men også hos de tilbageblevne auktionsgæster, der købte de mange fine og sponsorerede gaver til fordel for kræftramte børn.

Da Jørgen Christensen, Jørgen Jensen og handelschef Jens Brændgaard havde talt omsætningen op, kunne en forståeligt nok træt, men tilfreds Bubber fortælle, at der var solgt for i alt 9.600 kr ved denne ene af en række auktioner arrangeret af Ude og Hjemme.

Selv om aftenens auktion nok havde været den dårligst besøgte, blev den dermed alligevel den, hvor indtjeningen til den gode sag denne dag var den største. Dermed havde vejrguderne trods alt tabt til borgmesteren, julemanden og Bubber.

Der var utroligt mange flotte sponsorerede gaver på scenen før aftenens events.

Jørgen Jensen bød på byens vegne velkommen til borgmester Arne Boelt.

Arne Boelt fortalte indlevet om fyrets rolle i årets julekalender på TV2.

Der var masser af tilhørere til borgmesterens historie om fyret og julekalenderen.

Borgerne blev budt indenfor i den flotte kulisse af fyret.

Der var masser af mystik inde i fyret, som kunne skærpe nysgerrigheden før første afsnit af julekalenderen.

Julemanden fik tændt lysene og danset om træet med børn og voksne.

Denne flotte røde cykel blev solgt til langt under markedspris.

Link til videoklip: Julemanden

Link til videoklip: Bubber

Kommentarer & synes godt om