Hitmaskinen Rasmus Walter gæster Hirtshals

Koncerten kommer efter en forrygende succes med Rasmus Nøhr.

Mere end 8 år siden

Den kendte danske sanger og sangskriver Rasmus Walter gæster Nordsøen Oceanarium i Hirtshals til en koncert fredag den 31. januar 2014. Det er Hirtshals Musikforening og Nordsøen, der står som fælles arrangører.

Medvind på hitlisterne

- Vi er stolte af, at vi kan præsentere et meget aktuelt dansk musiknavn, der de seneste par år for alvor har fået foden indenfor i den danske musikbranche, med kvalitetspopmusik, som de danske radiostationer har taget til sig og en sanger, der også har fundet vej til forskellige download-hitlister, fortæller Rasmus Jespersen, som er formand for Hirtshals Musikforening.

Gang i billetsalget

- Vi har netop haft en helt helt forrygende koncert med Rasmus Nøhr for fulde huse. Måske en af de aller bedste, som Hirtshals Musikforening har været med til, og det siger ikke så lidt, og nu prøver vi igen et større dansk navn, der måske henvender sig til et lidt yngre publikum. Nu må vi se, hvad der sker. Vi kan i hvert fald se at det begynder at gå stærkt med billetsalget, uddyber Rasmus Jespersen.

Kæmpehit med Endeløst

Rasmus Walter er født i 1978 i Århus og dannede i 2001 rockbandet Grand Avenue, som fik sig et par ganske pæne hits. Walter gik dog solo for knap 3 år siden og udgav sit debutalbum med navnet Rasmus Walter. Dette album kastede hittet Dybt  Vand af sig. Det var dog først for alvor sidste år i 2012, at det begyndte at gå stærkt for Rasmus Walter. Med albummet  Lige Her Lige Nu fik han et endnu større publikum, og så smed han for et års tid siden en vaskeægte landeplage på gaden: Singlen Endeløst. En af de mest spillede sange herhjemme det seneste års tid. Siden fulgte singlerne Knust Glas, Lige Her Lige Nu, og netop nu er han brand aktuel med julesinglen December December. Walther har også for 7-8 år siden ført sig frem i den kulørte presse, da han dannede par med supermodellen Helena Christensen.

- Koncerten fredag den 31. januar starter klokken 20.00 på Nordsøen Oceanarium, og vi åbner dørene klokken 19.00. Vi tror på, der bliver rift om billetterne, og vi glæder os meget til at præsentere en meget aktuel kunstner i Hirtshals, slutter Rasmus Jespersen på vegne af Hirtshals Musikforening.

Billetterne til Kr. 179,- + gebyr kan lige nu købes via linket her: Hirtshals Musikforening 

Kommentarer & synes godt om