Slikgiganten Malaco indgår samarbejde med SkipperPosten

Malaco og SkipperPosten har indgået et samarbejde, som betyder nye muligheder for avisen

Mere end 11 år siden

Skipperposten er stolte over nu, at kunne præsentere et nyt samarbejde med slikgiganten Malaco, som fremover vil levere blandt andet SkippersPipes og andre præmier til vores lokale avis.

Som et led i vores nye måde at henvende os til vores læsere på, foreslog Malaco selv at levere et stort antal SkippersPipes, som Skipperposten for fremtiden vil dele ud i anledning af blandt andet interviews og andre begivenheder.

- Jeg synes selv at et samarbejde med Malaco er helt fantastisk, det betyder at de store spillere på markedet kan se at der er potentiale i vores lille avis, fortæller Christian Holm Pedersen, som for et år siden stiftede Skipperposten.

Malaco foreslår også at vi fremover benytter deres produkter i vores konkurrencer og at vi kan benytte Malacos produkter som en del af vores avis, på samme måde som Mogens fra samarbejdspartneren TV2Nord, gør med den populære TV/Nord-citronmåne.

- Skipperposten er et fedt initaitiv og så passer vores SkippersPipes jo perfekt til en avis med det navn, fortæller Sam fra den danske Malaco distrubutør.

Skipperposten kan takker det stadig stærkt stigende antal læsere og for den store opbakning, som vi stadig modtager fra det lokale.

Skipperposten fylder ét år - deltag i vores konkurrence

Vi udlodder fire årskort til Nordsøen Oceanariet - to voksne og to børn..

Deltag i konkurrencen ved at synes godt om os på Facebook. Klik her!

Hvis du allerede synes godt om os, så få dine børn og resten af din familie med.

Jo flere deltagere i er - jo større chance er der for at vinde. Konkurrencen afgøres den 26. juli.

Kommentarer & synes godt om