SkipperPosten opdaterer mobilsitet til fordel for alle

Da mange læser webavisen i tog og bus, har vi nu opdateret mobilversionen.

Mere end 11 år siden

Det ses i stigende grad, at folk læser deres lokale webavis på farten. Derfor har driftschef & udvikler Christian Holm Pedersen idag, til fordel for vores læsere, optimeret vores mobile version af webavisen.

Flere ting er blevet optimeret. En at dem er blandt andet, at du ikke længere skal skrive "www.m.skipperposten.dk" for at komme ind på siden. Nu bliver du nemlig automatisk sendt videre, når du besøger "www.skipperposten.dk" på din mobil.

Udover denne virksomme ændring, er der også optimeret i selve indholdet. Det flotte og funktionelle design er det samme, men nu kan du blandt andet også se videoer, vælge hvilke kategorier du vil se artikler fra og kommentere på både artikler og videoer direkte på mobilen.

Tipfunktionen på mobilen er endvidere ændret således, at du ikke længere skal sidde og skrive en email til os, idet du nu helt simpelt kan trykke på taleboblen oppe i højre hjørne for at sende os en sms.

Også vejret og tilbudsavisen er tilføjet

På siden "Vejeret" kan du se 2-døgnsudsigten og 3 til 9-døgnsudsigten for Hirtshals. Ligesom du med Skipperpostens Tilbudsavis lige ved hånden nu har mulighed for at tjekke, om der er nogle aktuelle tilbud, som frister, mens du er på farten. Finder du et godt tilbud i avisen, så trykker du simpelthen bare på knappen "Vis på kort", og så får du en rutevejledning, der fører direkte til butikken, hvor varen kan købes.

Det virker på præcis samme måde som en app

Forskellen på en app og vores seneste mobil-version er, at du ikke behøver at opdatere, når der kommer ændringer. Det vil sige, at det er så simpelt, som det kan blive: Klik-og-læs!

Få en genvej på "skrivebordet" af din mobil

Ved at placere en genvej på skrivebordet af din mobil, sikrer du, at du altid har din lokale webavis ved hånden. Det gøres således på en iPhone:

  1. Åben Safari (internettet).
  2. Gå ind på www.skipperposten.dk.
  3. Tryk på den midterste knap i menuen i bunden:
  4. Tryk på "Føj til hjemmeskærm".
  5. Tryk på "Tilføj" i øverste højre hjørne.

Det er nu super let, at læse Skipperposten via alle smartphones.

OPDATERING 00.23:
Du har nu også muligheden for at sende os et "Positionstip" direkte fra din telefon. Tryk på taleboblen i øverste højre hjørne og derefter tryk på "Send os et tip med din position".

Kommentarer & synes godt om