Solbakken ved Bjergby donerer penge til et godt formål

Plantecenteret ´´Solbakken´´ ved Bjergby, donerer i år 25 kroner pr. solgt juletræ til et godt formål

Mere end 6 år siden

Solbakken i Bjergby donerer i år, for første gang, 25 kroner pr. solgt juletræ, til et godt formål. Planen er i øjeblikket at de indsamlede penge, med stor sansynlighed, skal gå til kræftafdelingen på Aalborg Sygehus.

- Vores juletræer koster 250 kroner, men så går 25 kroner af beløbet til støtte af et godt formål. Vi har indtil videre solgt omkring 50 juletræer, men vi regner med at sælge en 700 stykker her i julemåneden, siger den daglige leder, Kristian Larsen, til Skipperposten.

Udover juletræer kan Elverhøj, som er Solbakkens "juleafdeling" også tilbyde en masse andet, blandt andet inspiration til årests adventskrans, en gave til pakkespillet eller bare en rigtig god oplevelse, hvis du står og trænger til en hyggelig dag med familien.

Hos Solbakken kan der, udover planter og juletræer, også opleves julehygge og inspiration her i november og december måned, både til jul, men også til det kommende forår. I Solbakkens stille og rolige omgivelser, kan også de små boldre sig, da området er lukket nogenlunde af, her i mens kan de voksne nyde de mange spændende kilder til inspiration og de mange juleartikler.

I Elverhøj´s julestue, kan der også købes blandt andet kaffe, gløgg, æbleskiver og varmt kakao, mens den hyggelige julestemning er i top, i skæret fra deres brændeovn.

Udover salg til private, leverer Solbakken også juletræer til de fleste kirker i lokalområdet, her i blandt Hirtshals kirke, Emmersbæk kirke, Tversted kirke og mange flere.

Da Skipperposten besøgte plantecenteret var også ÆldreSagen fra Hirtshals på besøg, og det er faktisk ret ofte, at Solbakken samler i omegnen af 300 mennesker i løbet af en dag.

Solbakken ser frem til, efter jul, at overlevere de indsamlede penge til den gode sag. I øjeblikket er planen at sælge 700 juletræer og dermed indsamle i omegnen af 17.500 kroner til det gode formål.

Kommentarer & synes godt om