Butik Køster i Astrup lukker efter fem år

Butik Køster skal ikke længere være økologisk købmand i Astrup

Mere end 7 år siden

- Vi har truffet et valg om, at Butik Køster ikke længer skal være økologisk købmand i Astrup. Efter af have arbejdet for en lettere måde at handle økologisk på, har vi måtte sande, er der ikke var harmoni mellem familielivet, tidsforbruget og økonomien, det skriver butikken.

Navnet Butik Køster eksisterer dog stadig og vil i fremtiden også være i fokus, når det kommer til økologi og bæredygtighed. Efter en pause, hen over sommeren, er butikkens ambition at åbne internetbutik med salg af Økologiske gavekurve til firmaer og private.

- De sidste 5 år har budt på et overflødighedshorn af gode oplevelser. Vi har mødt en masse dejlige og spændende mennesker, som på hver deres måde har medvirket til, at Butik Køster, trods alt, er nået så langt, det skriver butikken.

Der er blevet åbnet flere nye døre med nye muligheder. Britt Køster har siden hendes opstart af sin kostrådgivning (www.brittkoester.dk) haft en bragende succes. Britt har været fuldt booket siden starten af januar, derfor giver hun nu mere plads til interesserede klienter i den hidtidige Butik Køster, hvor de nuværende lokaler vil blive bedre indrettet til formålet. Sideløbende med det, vil Britt være klar til at drage ud med foredrag, som henvender sig til folk, som gerne vil have gode råd og hjælp til at gøre livet sundere for børn, voksne og familier.

Jakob har fået muligheden for at være salgsagent for GE Sport Outdoor Fitness www.gesport.dk, som sælger udendørs træningsredskaber. Et arbejde han glæder sig meget til.

Det har været en begivenhedsrig og lærerig rejse, og tiden må nu vise, om Familien Køster har valgt den rigtige vej.

Butik Køsters absolut sidste åbningsdag bliver den 19. juni fra klokken 15.00 til 18.00, hvor der serveres kaffe og te til dem, der har lyst til at besøge butikken en sidste gang. Samme aften byder vi også 1.400 Coast2coast deltagere velkommen, når de endnu engang lægger vejen forbi Butik Køster.

Kommentarer & synes godt om