KFUM-spejderne i Bindslev inviterer til loppemarked

Det foregår søndag den 31. maj, klokken 11.00 - 14.00 ved Spejderhuset, Stensbækvej i Bindslev

Mere end 10 år siden

Kom og gør en god handel samtidig med du støtter et godt formål, når KFUM-spejderne i Bindslev byder velkommen til det årlige loppemarked.

Det foregår søndag d. 31. maj kl. 11-14 ved Spejderhuset, Stensbækvej i Bindslev. Der vil være rig mulighed for at gøre et spændende loppefund, deltage i sjove aktiviteter og købe pølser, kaffe og hjemmebagt kage i boderne.

- Tag hele familien med og kom til en hyggelig loppemarkedsdag, hvor du også kan opleve hvad vores dygtige spejdere laver når vi holder vores ugentlige spejdermøder. Find en plads omkring bålet og bag et snobrød, mens du får en fornemmelse af spejderfællesskabet, lyder opfordringen fra spejderleder Anders Horsholt Pedersen.

Du kan også prøve lykken i tombolaen med mange fine gevinster sponsoreret af foreninger og erhvervsliv i Bindslev/Tversted området.

For at kunne skabe et godt overskud og dermed tilskud til de ugentlige spejderaktiviteter, er det vigtigt med ”mange varer på hylden”. Så hvis du har nogle ting, du ikke selv længere bruger, men som ikke fejler noget og sagtens kunne blive til gavn for andre – ja, så modtager KFUM-spejderne med glæde lopper, som vi afhenter lørdag d. 30. maj om formiddagen.

Sæt det I har til os, ud til vejen eller kontakt én fra loppemarkedsudvalget, så kommer vi og henter det:

  • Anders Horsholt Pedersen - Telefon: 29298586
  • Marianne Bjerregaard Pedersen - Telefon: 50749221
  • Louise Bjerregaard Brasholt - Telefon: 27424757
  • Maria Lund Lassen - Telefon: 30573798

Kommentarer & synes godt om