Julemarked i Den Svenske Sømandskirke på søndag

På søndag inviterer Hirtshals Turistforening for første gang til Julemarked i Sømandskirken

Mere end 7 år siden

På søndag, den 4. december, inviterer Hirtshals Turistforening for første gang til Julemarked i Den Svenske Sømandskirke på Skagerakvej.

Julemarkedet starter klokken 11.00 og byder på et stort udvalg af stande, med mange spændende og inspirerende boder med lokalt kunstværk og diverse andre lækkerier.

Det er første gang Hirtshals Turistforening afholder julemarked, men de sidste seks år har foreningen haft stor succes med Kunsthåndværkermarkedet i påsken og turistforeningen håber derfor, at den store interesse for lokalt kunsthåndværk og specialiteter, også vil give udslag i besøgstallende til årets julemarked.

Julestemningen starter allerede fra klokken 10.00 hvor julemanden kommer sejlende til Sydvestkajen med godter til børnene.

Vi håber, at julemarkedet vil lokke rigtig mange gæster fra nær og fjern forbi Sømandskirken, så vi sammen kan skabe grundlag for en ny juletradition i byen.

Henriette Andrea Søttrup fra Hirtshals Turistbureau

Så mangler du en adventsgave til din hjertes udkårne, den perfekte mandelgave, en julegave til dig selv eller en hvilken som helst anden gave, vil der være rig mulighed for at finde noget helt særligt på julemarkedet.

Den hyggelige stemning i Den Svenske Sømandskirke vil blive krydret med smukke juledekorationer og lokale fødevareproducenter og forhandlere, som byder på gode smagsoplevelser og lækre produkter til julebordet.

Blandt julemarkedets deltagere, finder du en bred vifte af spændende kunsthåndværk udtrykt gennem forskellige materialer, som for eksempel træ, skind, sølv, glas og rav. Vi har blandt andet fornøjelsen af at præsentere flere velkendte navne, men også helt nye navne, som for eksempel Thomas Bang Andersen, som netop er opstartet med "Left Hand Leather".

Hirtshals Museum står klar samtidig med julebjesken, og caféen byder på masser af ægte julestemning – bl.a. med æbleskiver og gløgg, og ikke mindst den velkendte kaffe fra Vendia Kaffe.

Kommentarer & synes godt om