Julefortælling for de små på museet i Hjørring

To søndage i december byder på julefortællinger for de små på museet

Mere end 4 år siden

RETTELSE: Bemærk at arrangementet foregår på museet i Hjørring, ikke i Hirtshals. Vi beklager fejlen.

I december måned kan de små opleve julefortællinger på Vendsyssel Historiske Museum i Hjørring, det sker når museet søndag den 11. & 18. december inviterer de mindste indenfor til en lille hyggelig stund, gerne i selskab med forældre og bedsteforældre.

I hyggelige omgivelser vil der være højtlæsning fra bl.a. "Peters Jul", mens der er mulighed for at stille den lille julesult med pebernødder.

Julefortællingerne læses mellem klokken 13.00 og 15.00, i hyggehjørnet ved fotoudstillingen. Der er mulighed for at komme og gå som der lystes.

Efter historierne er der for børnene mulighed for se den flotte julekane, som medvirkede i julekalenderen Ludvig og Julemanden. Det er også muligt at gå på Jule-skattejagt i Jubilæumsudstillingen, samt svare på 24 julespørgsmål som nissen har gemt.

I hele december kører museet et specielt Julehjælps-tilbud, hvor man kan købe glögg og æbleskiver til kun 25 kr., hvoraf de 10 kr. går til Dansk Folkehjælps ”Julehjælp”, som støtter de økonimisk trængende til en bedre jul.

Kommentarer & synes godt om