Carsten Knudsen fra De Nattergale underholdte på Tannishus

I lørdags havde Tannishus i Tversted besøg af Carsten Knudsen kendt fra bl.a. The Julekalender

Mere end 8 år siden

Lørdag gæstede Carsten Knudsen, som blandt andet er kendt fra De Nattergale og The Julekalender, Tannishus og diskede op med højtbelagt underholdning for det publikum som selv måtte medbringe det gode humør og smilet. Ved showets start klokken 20.00 stod det dog hurtigt klart, at det ikke var nødvendigt at medbringe humør og smil til eventen, for det delte Carsten Knudsen så rigeligt ud af.

Aftnen startede klokken 18.00 hvor Tannishus til forret serverede Carpaccio af hjemmerøget andebryst, med honningsyltede grønkål/spidskål, soltørrede tranebær og "Jan's julebrød", sammen med en god vin, nemlig en Vaquer Rose.

?Til hovedret var der rosastegt oksemørbrad med blomkålspure, persillerod vendt i persille og citron, samt kraftig kalvesky og rösti, igen med en god vin - denne gang Vaquer Rød. Til slut desert bestående af chokoladekage med vaniljeis, rommarinerede kirsebær naturligvis - op til jul - brændte mandler, samt dessertvinen Granat Rivesaltes?.

Deltagende gæster fortæller til Skipperposten at underholdningen på aftnen var i topklasse og takker for en forrygende og stærkt underholdende aften på Tannishus lørdag den 3. december.

Privatfotos indsendt fra en deltagende læser:

Tak til vores kære læser, som har indsende følgende billeder fra dagens arrangement.

 

Følgende fotografi er fra Carsten Knudsens egen hjemmeside, taget af fotograf Henrik Bruun.

Kommentarer & synes godt om