Endnu et Mobilehome ankom i dag til Tannisby Camping

Mandag ankom Mobilehome nummer 5 til campingpladsen beliggende i Tversted

Mere end 8 år siden

Mandag eftermiddag ankom særtransporten med endnu et Mobilehome, til Tannisby Camping i Tversted. Campingpladsen er den eneste i Jylland som tilbyder at fastlæggere kan opstille deres helt eget "mini hjem", på lige vilkår med f.eks. campingvogne. Med dagens leverance er der nu opstillet hele fem af slagsen på pladsen.

Mobilehomes er en nye og moderne campingform i Danmark, som tilbyder glæderne fra campinglivet, blandet med luksussen fra sommerhuset. Tannisby Camping er tilmed godkendt som indretter af enhederne, som blandt andet har egen vandforsyning, kloak, Kabel-TV og internet indbygget.

Det mobile sommerhus som i dag blev leveret, havde været en lang tur undervejs. Det er nemlig fremstillet i England og fragtet hele vejen til Nordjylland - blandt andet med færge og særtransport.

De glade ejere af dagens leverance er Jørgen og Lone Vestergård, som selv så - og hjalp - til, da deres nyanskaffelse ankom til pladsen omkring klokken 15.00.

Vi har tænkt på at købe et Mobilehome siden Jørgen så det til åbenthus sidste sommer, vi bestilte det tidligere på året og det er så blevet leveret i dag. Det er vi rigtig glade for.

- fortæller Lone til Skipperposten.

Jørgen og Lone har valgt at tilføje lidt ekstra luksus til deres mobilehome, ved blandt andet at tilføje ekstra belysning og ekstra skabsplads i soveværelset.

Alle kan jo vælge at tilføje eller fravælge inventar, men vi har valgt at gøre vores en lille smule mere luksus.

- fortæller Lone.

Sidste trin i processen er at tilslutte strøm, kloak mv. og herefter skal den gøres klar indvendigt, i form af udpakning af møbler og inventar, så den står klar til næste sæson.

Mobilehome's med alt inkluderet

Alle mobilhomes har ens eksteriører design, men man har altså selv muligheden for at ændre på interiøret.

Basismodellen inkluderer blandt andet stort soveværelse med dobbeltseng, hertil skabe og anden opbevaring, gæsteværelse med to senge, badeværelse med bruser og eget toilet, stue med indbygget sofa, bord og stole, køkken med køleskab, emhætte og endda "Breakfast-bar" med én barstol.

Derudover er det rullende sommerhus isoleret, så kan benyttes året rundt og alle rum er udstyret med LED-belysning og centralvarme.

Jørgen og Lone har betalt i omegnen af 300.000 kroner for selve huset, og hertil lidt ekstra for fastlæggerplads på Tannisby Camping.

Billeder fra leveringen af det nye mobilehome

Kommentarer & synes godt om