Tusindvis af borgere mister populære tv-kanaler

I det nye år kan tusindvis af borgere se frem til at populære tv-kanaler går i sort

Mere end 3 år siden

Borgere i Hirtshals og resten af Nordjylland, kan se frem til at vågne op nytårsdag til en reduceret kanal-liste på tv'et. Over natten forsvinder nemlig hele 11 tv-kanaler, fra verdens største tv-brand, Discovery.

Det sker som et resultatet af kuldsejlede forhandlinger mellem YouSee og Discovery, hvor begge parter nu har meldt ud, at tidsfristen for en ny aftale er overskredet.

Et farvel til både sport, reality og underholdning

Det er de populære tv-kanaler som Kanal 4, Kanal 5, Kanal 6, Discovery Channel, EuroSport 1 og 2, samt Animal Planet, der forsvinder fra fjernsynet i det nye år.

Det betyder, at man ikke længere vil kunne følge Landsholdet, se OL, Superligaen eller Giro d' Italia, populære reality-, underholdnings- og dokumentarprogrammer som for eksempel "Politijagt", "De unge mødre", "Ex on the Beach" og "Top Gear Danmark". 

Du kan dog beholde disse kanaler

Det er dog om ikke andet muligt at bevare tv-kanalerne på fjernsynet, men det kræver at man skifter tv-udbyder. Hvis man vælger at skifte udbyder, skal man være opmærksom på og sikre sig, at den nye udbyder har en aftale med Discovery.

Derudover anbefaler Skipperposten at man foretager skiftet senest en uge før den 1. januar 2020.

Kommentarer & synes godt om