VHM: Vis os din Corona-hverdag i Hirtshals

Hjælp Vendsyssel Historiske Museum med at dokumentere denne nye virkelighed

Mere end 4 år siden

Vi oplever i disse uger en virkelighed, som vi ikke har set før. Skoler, arbejdspladser, restauranter og meget andet er lukkede, og det påvirker os alle. Vendsyssel Historiske Museum og Historisk Arkiv i Hjørring beder nu om hjælp, til at dokumentere denne specielle tilstand.

Hjælp Vendsyssel Historiske Museum og Historisk Arkiv i Hjørring med at dokumentere denne nye virkelighed. Send os gerne et par linjer om, hvordan din hverdag fungerer, som f.eks. hvordan er det at hjemmeskole dine børn? Hvad får I tiden til at gå med? Hvordan oplever du det, der sker lige nu? Måske er du stadig på arbejde, hvordan er din arbejdsdag anderledes nu?, fortæller en talsperson fra Vendsyssel Historiske Museum.

Museet modtager også gerne billeder, af f.eks. et skema til dine børns hjemmeskole, et skilt i døren til en lukket attraktion eller restaurant, et foto af en tom gade og lignende. Vær dog opmærksom på, at du skal indhente tilladelse fra afbildede personer, inden disse sendes til museet.

Materialet vil blive samlet på museet og eventuelt anvendt til fremtidige undersøgelser eller udstillinger. Museet gør dog stærkt opmærksom på, at billederne på ingen måde udgives på Facebook eller hjemmesider.

Af hensyn til dokumentationen beder museet om, at du samtidig fremsender dit navn, din alder, din bopæl og dine kontaktoplysninger. Dog er det muligt at være anonym, hvis det ønskes.

Eventuelle materialer du ønsker at dele med museet, kan fremsendes til corona@vhm.dk.

Kommentarer & synes godt om