Simahelikopter lader dig opleve Nordjylland fra toppen

Simahelikopter har over sommeren givet fantastiske oplevelser med flyveture over Nordjylland

Mere end 10 år siden

Over sommerferien har man kunne se fem forskellige destinationer i Nordjylland fra luften. Firmaet Simahelikopter har nemlig tilbudt flyveture over Tversted, Lønstrup, Løkken, Skagen og Sæby. Hvor man, for 320 kroner pr. mand, kunne se Nordjylland fra et noget anderledes perspektiv.

- Vi gør det for at give en oplevelse, for det er en stor oplevelse at flyve i helikopter, det er lidt noget andet end flyvemaskiner og den helikopter vi benytter har et stort glasparti, så det er lidt som at sætte sig ind i et flyvende panoramavindue, fortæller ejer af Simahelikopter, Jonas Haagensen, til Skipperposten.

Firmaet er et yngre af slagsen og det er etableret af flere grunde, dels er det for at give folk en oplevelse, derudover giver det god flyveerfarring og timer på certifkatet, hvilket betyder at piloterne er tættere på at kunne "opgradere" deres helikopterbeviser.

- Helikopteren som vi benytter, gør vi fordi den er god til rundtflyvninger. Den er forholdsvis billig i drift, i forhold til andre helikoptere med fire sæder. Det er også en maskine som skal have en masse timer på sig, og det er vi med til at give den, fortsætter Jonas Haagensen.

Simahelikopter har sidste tur i Sæby i morgen, men er over sommeren blevet modtaget meget positivt, derfor planlægger Simahelikopter at komme tilbage til Nordjylland, igen til næste år i sommerferien.

Læs mere om turen i morgen og fremtidige arrangementer på: www.simahelikopter.dk

Billedet herunder er et faktisk foto taget i dag over Rubjerg Knude Fyr - det er ikke et maleri.


Dette er helikopteren som over sommeren har cirkuleret over Nordjyske destinationer.

Kommentarer & synes godt om