Ny lægefaglig direktør i Psykiatrien i Region Nordjylland

Tina Gram Larsen tiltræder til februar som ny lægefaglig direktør i Psykiatrien i Region Nordjylland

Mere end 8 år siden

Tina Gram Larsen tiltræder 1. februar 2017 som ny lægefaglig direktør i Psykiatrien i Region Nordjylland. Hun vil blandt andet bidrage med en solid lægefaglig retning og skabe sammenhæng for patienter og organisation.

Tina Gram Larsen bliver ny lægefaglig direktør for Psykiatrien i Region Nordjylland. Hun tiltræder 1. februar 2017 og kommer fra en stilling som ledende overlæge i Retspsykiatrien i Region Nordjylland. Hun tager dermed både et indgående kendskab til den kliniske hverdag og en solid ledelsesmæssig erfaring med sig i sit nye job.

Jeg ser frem til at sætte de overordnede rammer for det lægefaglige arbejde, så vi sammen får skabt helhed og sammenhæng for både patienter og organisation. Tingene lykkes kun, hvis vi arbejder sammen og tager ejerskab over de løsninger, der er på vores fælles udfordringer

- siger Tina Gram Larsen

Hun har siden 2007 været overlæge i retspsykiatrien i Region Nordjylland, og i det nye job som lægefaglig direktør for hele Psykiatrien bliver det et farvel til den direkte patientkontakt og et goddag til at tegne den overordnede lægefaglige linje.

Tina Gram Larsen har en stærk psykiatrifaglig profil, som vil kunne bidrage til vores fortsatte faglige udvikling. Vi får en lægefaglig direktør, der kan skabe resultater og sikre høj kvalitet i patientbehandlingen. Vi glæder os meget til samarbejdet med Tina

- siger psykiatridirektør Anette Sloth

Kommentarer & synes godt om