Sådan er gulvet i den nye bordtennishal bygget op

Gulvet i den nye bordtennishal er bygget i fire lag: Skumgummi, træ og nopret gummi

Mere end 8 år siden

Den 16. januar indvier Hirtshals Idrætscenter den nye bordtennishal, og den 17. januar afholder B75 indvielse og jubilæum, hvor blandt andet borgmester Arne Boelt kommer og holder tale. Alt dette er gjort muligt af et enigt byråd, som den 26. juni 2014 vedtog at opføre en ny hal, ved Hirtshals Idrætscenter.

Punkt nummer 9 på dagsorden til byrådsmødet stillede spørgsmål til hvor fremtidige aktiviteter i bordtennisklubben B75 skulle foregå, da vestfløjen på Ulvkærskolen nærmer sig nedrivelse. Til byrådsmødet blev det da besluttet at der skulle opføres en ny hal ved Hirtshals Idrætscenter, hvilket nu er blevet en realitet.

En af de vigtige elementer var selvfølgelig at den nye hal skal opfylde kravene for internationalt bordtennis, og det krav er gulvet blandt andet med til at opfylde. Gulvet er bygget op af flere lag og som det ses på billedet herover består det af skumgummi i bunden, hvilket sørger for affjedring, efterfulgt af to lag træ og til sidst, øverst, en skridsikker overflade af nopret gummi.

Den nye hal lever således op til kravene for international bordtennis, hvilket selvfølgelig betyder bedere træning internt i klubben, men som også giver fri spil til at udvikle klubben og afholde internationale opgør hjemme i Hirtshals.

Denne reklameplads vises over 0 gange om ugen!

Denne reklameplads er ledig. Klik på knappen herunder for at læse mere om annoncering i Skipperposten.

Kommentarer & synes godt om

Denne reklameplads vises over 0 gange om ugen!

Denne reklameplads er ledig. Klik på knappen herunder for at læse mere om annoncering i Skipperposten.