Havkajak giver masser af livsglæde i Tversted

På næsten to år er BTI Havkajak Klubben i Tversted vokset støt

Mere end 9 år siden

Tilbage i foråret 2014 blev den første havkajak klub etableret på Vestkysten, nærmere placeret ved Tversted Strand, og klubben er blevet en stor succes.

På klubbens to leveår er størrelsen og medlemstallene steget støt, nu med over 73 medlemmer.

Klubben er formelt en selvstændig afdeling af idrætsforeningen BTI, og derudover gennemføres havkajak aktiviteter for turister om sommeren, hvilket også har givet stor og positiv opmærksomhed.

Den store succes er i høj grad et resultat af et fantastisk samarbejde med såvel Borger- og Turistforeningen i Tversted, DGI Nordjylland og BTI - samt ikke mindst det store engagement hos klubmedlemmerne.

» Havkajak sporten er i stærk vækst, og ikke uden grund. At ro havkajak giver masser af livsglæde - uanset alder!

- BTI Havkajak Klub

Kajakklubben fortæller: Det at ro kajak giver mulighed for fantastiske naturoplevelser, hyggeligt samvær og godt kammeratskab. Du kan tage på korte som længere ture - med eller uden overnatning - sammen med andre eller bare alene på vandet, opleve det stille vand og solnedgangen, eller leg i bølger og udfordre teknik/kræfter med surf..... Ja, du vælger selv - havkajak er simpelthen livsglæde, og så giver det god motion. Det kræver ingen forkundskaber, blot du er almindelig sund og rask, og kan svømme.

BTI Havkajak i Tversted havde første klubaften den 10. juni 2014, og har siden haft 1 til 3 ugentlige aktiviteter på vandet. Derudover har der også været aktiviteter om vinteren, herunder træning i svømmehal, for dem som ønskede at deltage. Klubturene foregår oftest fra Tversted Strand, men når vejret ind i mellem er for hårdt, har Ålbæk Havn været et ideelt alternativ.

 

Kommentarer & synes godt om