Familietragedie: 9-årig pige dræbt i Bindslev

En 9-årig pige er blevet dræbt i Bindslev - pigens mor er blevet anholdt

Mere end 8 år siden

En niårig pige er blevet dræbt i Bindslev i Vendsyssel onsdag aften og moren til pigen er blevet anholdt, det oplyser Nordjyllands Politi.

I en pressemeddelse skriver vagtchef hos politiet, Heine Hansen, følgende:

- En niårig pige er onsdag aften blevet dræbt på en adresse i Bindslev ved Hjørring. Politiet betragter sagen som en familietragedie.

Afgik ved døden på sygehuset

Et opkald til 1-1-2 onsdag aften, omkring klokken 21.11, alamarede politiet om tragedien, hvor der blev fortalt at et barn var blevet dræbt. Det er ikke oplyst, hvem der tog kontakt til politiet.

Da betjente først nåede frem til stedet, var pigen fortsat i live, men hendes liv stod desværre ikke til at redde.

- Fremme på stedet fandt en politipatrulje den niårige pige svært kvæstet. Pigen blev hastigt bragt til Hjørring Hospital, hvor hun senere afgik ved døden, skriver Heine Hansen.

Pigens mor blev også skadet

Pigens 27-årige mor er blevet anholdt og sigtet for drabet, samtidig er hun også selv kommet til skade. Det er desværre ikke muligt at få yderligere informationer om morens tilstand, da politiet betragter sagen som en familietragedie, det fortæller politiet til tv2.dk.

Vagtchef Heine Hansen bekræfter over for Ritzau, at kvinden vil blive fremstillet i grundlovsforhør torsdag. Det vil formentlig ske ved middagstid.

De pårørende er blevet underrettet.

Kommentarer & synes godt om