Horne Beboerforening vandt principiel sejer

Horne Beboerforening vandt fredag principiel sejer over Hjørring Kommune

Mere end 7 år siden

Horne Beboerforening vandt fredag en lille men principiel sejer over Hjørring Kommune, efter at beboerforeningen tilbage i efteråret modtog en regning på 3.100,00 kroner, for byggesagsbehandlingen i forbindelse med renoveringen af 'Det Grønne Hjørne' i Horne.

»Det er helt uhørt - det er kommunal jord, og vi bidrager eksemplarisk til Kommunalplanens vision om at gå nye veje i samarbejdet med kommunen, og vi har skabt en betydelig merværdi for vores område,« skriver Horne Beboerforening.

I starten nægtede Hjørring Kommune dog at trække regningen tilbage, de valgte tilmed at fastholde den og bede Horne Beboerforenig om at betale op af egen lomme. Det til trods af at 'Det Grønne Hjørne' i dag vedligeholdes af beboerforeningen selv, hvilket naturligvis sparer kommunen for visse faste udgifter.

»Men vi holdt fast, og et par direkte mails til Arne Boelt førte altså til, at vi idag fik besked på, at vi må smide regningen ud,« skrives der fortsat. Afslutningsvis skrives der også at det dog er vigtigt at fremhæve, at Hjørring Kommune altså har været en god samarbejdspartner gennem hele forløbet.

Kommentarer & synes godt om