Mads Nygaard styrer mod nominering som årets ildsjæl

Forfatter Mads Nygaard fra Hirtshals fører overbevisende i kapløbet om at blive årets ildsjæl

Mere end 7 år siden

Hvem gør en forskel i dit lokalområde? Ifølge afstemningen på støtdelokale.nu, så styrer Mads Nygaard fra Hirtshals mod nominering og titlen  'Årets ildsjæl'. Afstemningen afholdes af Go'on som med mottoet: 'holder de lokale kørende', hylder de mange ildsjæle der skaber liv i lokalsamfundet. Årets Ildsjæl, som lige nu står til at blive Mads Nygaard fra Hirtshals, modtager ud over æren også 25.000 kroner, for sin særdeles flotte indsats i lokalsamfundet.

I skrivende stund har Mads indtaget en flot 1. plads med næsten 1.000 personlige stemmer, alt imens at Rasmus på anden pladsen kun har lidt over 600 af samme.

Læs Mads’ opslag på Facebook og grunden til at han blev indstillet til ‘Årets ildsjæl’ her:

Kære venner. På onsdag genforenes to uledsagede mindreårige med deres familier i Københavns Lufthavn. De har været adskilt fra deres kære i tre år. Før vi opstod, var familiesammenføringer noget, den danske stat stod for. I vinteren 2016 kom der en stramning, der med ét rev jorden væk under de uledsagede. Nu skulle de selv redde deres familier ud af Syrien. Skaffe de tusindvis af kroner det koster. En opgave Ahmad, Munir, Amad, Elham og alle de andre ikke havde en jordisk chance for at løse selv. Og familierne, hvad med dem? Ja, Ahmads familie i Syrien levede på gaden. Deres hjem var for længst bombet væk. Elhams mor og yngre søskende … hvor var de? I en flygtningelejr i Uganda. Kort sagt: Uden vores hjælp havde de her genforeninger ikke fundet sted! På onsdag er det 25. gang indenfor det seneste år, at vi har indfriet en uledsaget mindreårigs største ønske: Genforeningen! Syriske Roj og Afghanske Ayantullah får deres familier til Danmark! Det er jeg personligt vanvittigt stolt af at medvirke til. For knapt fire år siden rakte jeg en kop kaffe til nærmeste flygtning i Hjørring Asylcenter, nu er vi blevet så store, at vi kan sikre en fremtid for et hav af familier! Det er vokseværk i verdensklasse! Tak for hjælpen, alle sammen! Og på onsdag ... lufthavnen bliver ét stort LYS! <3,” skrev Mads på sin Facebook-profil, refereret fra støtdelokale.nu.

Afstemningen er åben frem til den 1. juni og du kan afgive din stemme ved at følge dette link: Støt Ildsjæl Mads Nygaard på støtdelokale.nu

Kommentarer & synes godt om