Hjørring Antenneselskab indgår ny tv-aftale

Der sker ingen gennemgribende ændringer på leverancen af tv-signalerne

Mere end 6 år siden

Medlemmerne i Hjørrings antenneforening HAS kan ånde lettet op, idet at der nemlig nu indgået en ny aftale mellem YouSee og HAS. De knapt 20.000 medlemmer hos Hjørring Antenneselskab kan dermed regne med, at der ikke sker nogle gennemgribende ændringer på leverancen af tv-signalerne.

Det er vi rigtigt glade for (red:aftalen med YouSee), jeg tror, at det betyder meget for vores medlemmer, at de ikke igen skal igennem et skifte, som det vi lavede for nogle år siden og som omfattede tv-kanaler, bokse mv. Vi har fået et meget fint samarbejde med YouSee, og vi er glade for, at vi også fremover kan tilbyde medlemmerne gode vilkår gennem dette samarbejde, fortæller formand for Hjørring Antenneselskab, Kurt Larsen.

Medlemmerne i foreningen har taget godt imod de nye tiltag, der fulgte med aftalen for tre år siden. Der er foreksempel gode muligheder for selv at bestemme hvilke tv-kanaler man ønsker, web-tv med muligheder for "start-forfra" og for at se tv-programmer på YouSee's tv-boks.

Bestyrelsens beslutning om at forny aftalen sker både ud fra en økonomisk, men også teknisk, vurdering.

Vi mener, at vores medlemmer her får nogle af de bedste og bredeste muligheder for selv at vælge tv-løsning til en pris, der hører til landets laveste, når man ser på indhold, afslutter formanden.

Prisen på tv-pakkerne stiger

På grund af prisstigninger på tv-pakkerne og ikke mindst igen en stigning i udgiften til copydan vil hver tv-pakke stige med 10 kr. pr. måned til næste år. Til gengæld forbliver prisen for bredbånd den samme som hidtil. Prisen på internet blev sat ned, da foreningen valgte selv at stå for bredbånd tilbage i 2016 og fortsætter altså uændret fremover.

Hjørring Antenneselskab får leveret dine tv-signaler fra YouSee til foreningens hovedstation, hvorfra disse distribueres til medlemmerne. I modsætning til tv-signalerne står foreningen selv for at levere bredbånd til medlemmerne.

Kommentarer & synes godt om