Trafikpolitikerne bør kigge mod Nordjylland

Formand, Henrik Holm, mener at trafikpolitikerne bør kigge mod Nordjylland

Mere end 6 år siden

Debatoplæg fra Henrik Holm, formand hos Dansk Byggeri:

Transportministeriets seneste opgørelse over investeringer i veje, cykelstier, jernbane og så videre taler for sig selv. De sidste ni år har staten brugt 89 milliarder kroner på investeringer i ny infrastruktur, men dykker man ned i tallene, er kun fire procent af pengene gået til at forbedre infrastrukturen i Nordjylland.

Nordjylland har holdt for, mens andre har fået opgraderet deres lokale infrastruktur. Det kan der være god fornuft i, men jeg håber, at vi her i Nordjylland er de næste, der står over for en opgradering, hvor vi f.eks. får sat byggeriet af en tredje limfjordsforbindelse i gang og nogle af de andre ting, som hver dag forsinker medarbejdere på vej til og fra arbejde. Det gælder f.eks. en opgradering af banen mellem Hobro og Aalborg. Vigtigst af alt er dog den tredje Limfjordsforbindelse, fordi trafikken hver dag propper til og sætter Aalborg og omegn på stand by, mens bilerne holder i lange køer.

Kære trafikpolitikere, kig mod Nordjylland næste gang I mødes i forligskredsen. Vi har pænt ventet i køen, og nu ser vi frem til, at det bliver vores tur til at få en trafikal opgradering.

Kommentarer & synes godt om