Du er inviteret: Det Sorte Tårn/Oplevelseshavnen i Hirtshals

Kom og vær med mandag den 12. maj kl. 18.30 - 20.00 på Nordsøen Oceanarium i Multihallen

Mere end 11 år siden

En projektgruppe bestående af Hirtshals Turistforening, Hirtshals Fiskeriforening, Hirtshals Havn og Nordsøen Oceanarium arbejder i øjeblikket med planer om opførelse af et udsigts- og formidlingstårn samt andre interessepunkter på Vesthavnen i Hirtshals, til glæde for både besøgende og lokalbefolkning. Tilknyttet projektgruppen er Hjørring Kommune samt ENG Arkitekter, Aalborg, som rådgivere.

Projektgruppen ønsker med initiativet at udvikle samspillet mellem byen og det bynære havnemiljø og iscenesætte havnerelaterede aktiviteter på erhvervets præmisser, med erhvervene på havnen som omdrejningspunkt.

Visionen er at Det Sorte Tårn på Trawlpladsen i Vesthavnen bliver ét af flere nedslagspunkter, og vil stå færdig i 2015. Realdania – Stedet Tæller, hvis fokus er stedbundne potentialer i yderområder, har støttet projektet med kr. 125.000 til udvikling af forprojekt.

Projektgruppen vil gerne invitere borgere / ildsjæle / interesserede i Hirtshals-området til møde, dels for at informere om planerne, men også for at få en dialog med og input fra lokalbefolkningen i forhold til det videre forløb.

Vi håber at mange har lyst og lejlighed til at deltage i mødet.

Tilmelding er ikke nødvendigt – bare mød op!

Der bydes iøvrigt på kaffe, te og kage.

Tid: Mandag den 12. maj kl. 18.30
Sted: Nordsøen Oceanarium, Multihallen

Kommentarer & synes godt om