Bredbånd Nord udvider fibernettet i Hirtshals

På grund af den store interesse i Hirtshals har Bredbånd Nord nu valgt at udvide fibernettet

Mere end 7 år siden

På grund af den store interesse i Hirtshals har Bredbånd Nord nu valgt at udvide fibernettet i Hirtshals. Der er allerede nu ved at blive etableret fibernet i Nejst, Emmersbæk og ved Margretheparken og nu følger også området omkring Kystvejen og Vestergade.

Hvis man gerne vil høre mere om fiberprojektet i Hirtshals eller bestille fiber er man velkommen til at møde op og tale med en konsulent ved en af de næste fiberdage, som finder sted tirsdag den 27. maj og mandag den 2. juni – begge dage fra kl. 10-18 i Hirtshals Idrætscenters cafeteria.

Nem og gratis installation
”Vi tilbyder gratis gravning og installation i kampagneperioden, og det siger sig selv, at jo flere, der har bestilt, når vi starter gravningen, jo bedre kan vi planlægge gravearbejdet, så det skaber færrest mulige gener for beboerne i området.”, udtaler Ib Madsen, fiberkonsulent hos Bredbånd Nord.

Har man ikke lige mulighed for at komme til fiberdagene, kan man altid bestille online på www.bredbaandnord.dk eller ringe til Bredbånd Nords kundeservice på 98 88 99 90.

Bedst i test for 3. år i træk
Kunderne har netop givet deres mening til kende i en uvildig undersøgelse foretaget af Loyalty Group. For 3. år i træk har kunderne kåret fiberbredbånd fra Waoo! og dermed Bredbånd Nord til Bedst i test inden for hastighed, stabilitet, værdi for pengene, loyalitet og image.

For yderligere information, kontakt:

Ib Madsen, Fiberkonsulent hos Bredbånd Nord på tlf. 20 53 51 01

Fakta: Om Bredbånd Nords Fibernet
Bredbånd Nord leverer såkaldt lyslederbaseret fibernet til private og firmaer og tilbyder op til 500/500 Mbit/s download/upload. Fibernet er typisk 2-3 gange hurtigere på download og 30-50 gange hurtigere på upload end kobberbaserede internetprodukter.

Fibernet er baseret på lys i et meget tyndt glasrør, som kaldes lyslederkabler. Glasrørene er i stand til at overføre data med lysets hastighed og har ekstrem høj kapacitet. Lyslederkablerne graves ned i jorden og helt frem til kundens ejendom og giver ultrahurtige internetforbindelser. Bredbånd Nord tilbyder også tv-pakker, som kører via fiberkablerne, hvilket giver kunden et alternativ til de andre kabel TV udbydere og antenneforeninger.

Kommentarer & synes godt om