Bredbånd Nord fortæller om fibernet i Bjergby-Mygdal IF´s Café

I dag kan du i Bjergby-Mygdal IF´s Caféteria få en snak om deres fiberløsninger

Mere end 9 år siden

I dag har du muligheden for, i modsætning til et kedeligt telefonopkald, at komme på besøg i Bjergby-Mygdal IF´s Caféteria, for at høre om mulighederne for langt hurtigere Fiberbredbånd.

- Forbindelsen hedder 300/300, så hurtigt tror jeg ikke andre kan gøre det, der skal jo graves kabler ned, som fører direkte ind til os. Derfor vil andre husstande ikke forstyrre din forbindelse og fejlfinding bliver nemmere. Vi kan altså garantere at forbindelsen har den hastighed, som vi lover, sagde Ib Madsen, som er sælger for Bredbånd Nord til Skipperposten.

Et fiberbredbåndskabel kan levere den hurtigste forbindelse, som kan opnås i øjeblikket. Det fungere ved, at der nedgraves et helt specielt kabel til hver husstand, som fører direkte til udbydere, som så kan lade brugeren tilgå internettet med utroligt høje hastigheder.

- Nord Energi som graver kabler ned her i området ejer faktisk os, altså Bredbånd Nord er ejet af Nord Energi, så derfor er det selvfølgelig os, som udbyder internettet, fortsatte Ib Madsen.

Hvis det ikke var nok med en hurtig internetforbindelse, så kan du hos Bredbånd Nord også få telefoni og tv, som du faktisk næsten kan blande, som du vil. De sætter simpelthen en lille boks op i alle hjem, som derefter hører til huset, altså den er ejet af husejeren, den kan levere både internet, tv og fastnettelefoni.

- I pakken Waoo! 2, som har forbindelsen 60/60, er der faktisk gratis fastnettelefoni i 6 måneder fra købet, og vi installere selvfølgelig boks og så videre uden beregning, fortæller han.

- Vi har haft en masse besøg og vi har faktisk også solgt en masse, og deraf flest af de her 60/60-forbindelser (Waoo! 2), og det er ikke kun til yngre og børnefamilier, men faktisk også ældre.

Du kan møde Bredbånd Nord og Nord Energi i Bjergby-Mygdal IF´s Caféteria i dag, fra klokken 10.00 til 18.00, til en uforpligtende snak om både fibernet.

Kommentarer & synes godt om