Hirtshals Camping: Stor fremgang i besøg fra Norge og Schweitz

I denne sæson har Hirtshals Camping oplevet stor fremgang i besøg fra Schweitz og Norge

Mere end 11 år siden

Hirtshals Camping kunne i dag fortælle, at det har været en særdeles god sæson for campingpladsen i Hirtshals. Dette skyldes i høj grad de mange campister fra islandsfærgen, som søndag og mandag lige tager en overnatning eller to i Hirtshals.

Campingpladsen checker dog stadig flest Tyskere ind på pladsen, faktisk er 50% af alle campister med Tysk nummerplade, men derudover er man overrasket over, den faktisk rimelig store fremgang i besøg fra Schweiz og Norge.

I forhold til sidste år er besøg på campingpladsen, fra Norge, steget med hele 10%, hvilket jo indikere at både Hirtshals og Hirtshals Camping, virkelig er kommet i søgelyset i Norge.

I øjeblikket ligger der iøvrigt kun omkring 30 danskere på pladsen, men da sommerferien er forbi er det ikke noget unormalt tal.

- Det begynder at tynde ud i gæster, men når "Islandsfærgen" kommer i morgen, bliver der igen fyldt. Og de har som ofte også en masse store Land Rovers med, fortæller receptionschef, Sigrid Volder, til Skipperposten.

Ingen dagen er omme i dag, skyder man på at omkring 450 campinggæster er blevet checket ind på pladsen. Og det er ikke noget unormalt tal her i august-måned.

- Tyskere som først starter ferien nu kommer jo har op, og det betyder også at vi ikke er helt færdige med at se campinggæster i Hirtshals endnu, fotræller Sigrid Volder afslutningsvis.

Kommentarer & synes godt om