Over 600 synes nu godt om ´´Oplev Lønstrup´´ på Facebook

SkipperPosten har fornyligt udvidet dækningsområdet med endnu en by, nemlig Lønstrup

Mere end 11 år siden

Lønstrup er som bekendt en dejlig lille by, i stil med de fleste andre af slagsen i Vandkantsdanmark. Lønstrup rummer en masse værdier, og det fortæller de seneste tal fra Facebook, som nu viser af 600 personer synes godt om byen, at turister og borgere et enige i.

Af samme grund synes vi på Skipperposten også, at det er på rette tid, at rette fokus lidt mere på den dejlige lille by. Vi har derfor tilføjet Lønstrup til vores dækningskort, som en "Zone 3-by".

- Vi har helt fra starten dækket Hjørring og Sindal som "Zone 3-byer", hvilket vil sige at der bringes nyt derfra når begivenheden har en vis størrelse. Derfor synes vi bestemt også at Lønstrup bør komme lidt i fokus hos os, da distancen mellem Hirtshals og Sindal, og Hirtshals og Lønstrup, jo nærmest er den samme, fortæller Direktør hos Skipperposten, Christian Holm Pedersen.

"Oplev Lønstrup" er således selv begejstret

Da de seneste "likes" trillede ind på Facebook-siden, smilede man sansynligvis helt op til ørene, på den anden side af skærmen.

- JUBIII!! Vi er nu nået op på over 600, som synes godt om denne side. Det er vi rigtig, rigtig glade for!! Tusind tak til alle jer, som synes godt om vores side!! Det er da fantastisk, at der er flere ”likes” til ”Oplev Lønstrup” end der er indbyggere i Lønstrup!, sådan skriver Oplev Lønstrup på Facebook.

Kommentarer & synes godt om