Fiskens Dag på Nordsøen Oceanarium afviklet med smag

Fiskebranchens nationale festdag afviklet med dejlige smagsoplevelser på Nordsøen Oceanarium

Mere end 9 år siden

Fiskens Dag fejres over hele landet, og dermed betemt også hos Nordsøen Oceanarium hvor de med "Madværksted for hele familien", i dag har tilbudt alle gæster gode fiskeretter, som de helt selv har kunne tilberede. Fiskekok og køkkenchef Ole Kjærsgaard Nielsen inviterede således til at lege og eksperimentere med fisk i Oceanariets udendørs køkken.

- Frisk fisk er en taknemlig råvare, da du med tilbehør, krydderier og lidt fantasi kan lave mange forskellige retter, og det tager ingen tid at lave lækker mad, fortæller Ole.

Deltagerne, hvor mange af dem kom langvejs fra, havde mulighed for selv at vælge den fisk man ville arbejde med, hvorefter den fik fik simple otte minutter i ovnen. Ole rådgav selvfølgelig hele vejen igennem, samt med inspiration og vejledning til store og små.

Smagsprøver på Årets Sild 2014 var også at finde og købe til arrangementet, hos Nordsøen Oceanarium i dag.

Elever fra Klostermarksskolen i Aalborg var også på besøg, sammen med en hel del udvækslingsstudenter fra Tyskland, som fik sig en kulturel og smagsfuld oplevelse.

Foruden denne aktivitet var der naturligvis mulighed for at deltage i de daglige fodringer, af sæler, klumpfisk og andre fisk, samt at deltage i sjove og interaktive oplevelser for alle aldre.

Billeder af dagens arrangement

Kommentarer & synes godt om