Stort bagagerumsmarked på Det Grønne Hjørne i Horne

Utrolig mange mennesker var i dag samlet til bagagerumsmarked på Det Grønne Hjørne

Mere end 9 år siden

Bagagerumsmarked på Det Grønne Hjørne i Horne startede i dag klokken 13.00 med et brag. Som besøgende kunne man udforske de over 10 boder, som tilbød alt fra sko, legetøj, fuglehuse, lamper og cykler - og udvalget var ikke småt.

Ved pavilionen kunne man købe sodavand, øl, kaffe og kage, til fordel for "Det Nye Grønne Hjørne" som i øjeblikket er i støbeskeen. Det Nye Grønne Hjørne bliver en stor fornyelse af det nuværende Grønne Hjørne i Horne, som blandt andet skal bestå af en stor rund multibane, en stor sandkasse og andre nye spændende tiltag.

Et underprojekt af Horne Beboerforening arbejder i øjeblikket med en idé, om at samle flasker ind i Horne for at biddrage til projektet. Hertil skal der dog først forelægge en polititilladelse.

Udover pengene som der samledes ind i dag, med salget af kage og kaffe, så fik Det Grønne Hjørne den 11. april en donation fra Hirtshals Sparrekasse Fond, på hele 100.000 kroner til det nye projekt.

Dagens bagagerumsmarked i Horne var at dømme ud fra billederne og stemningen på stedet en stor succes, med fuld fart på skaterramperne og ligeledes stor interesse for de mange boder.

Bagagerumsmarkedet på Det Grønne Hjørne i Horne slutter i dag omkring klokken 15.30.

Billeder

Kommentarer & synes godt om