Opdateret: Flere større veje i Åbyen mangler gadebelysningen

Blandt andet Allingdamvej og Uggerbyvej i Åbyen er til aften totalt mørklagt

Mere end 7 år siden

Flere større veje i Åbyen er er til aften uden gadelys, umiddelbart vides det ikke hvad mørklægningen skyldes, men blandt "hovedgaden" - Allingdamvej - og andre af de større sidevej, blandt andet Uggerbyvej, er søndag aften uden lys, da gadebelysningen ikke er tændt.

Der er ikke tale om en strømafbrydelse, siden alle husene på vejene fortsat er belyst og med strøm, men samtlige lygtepæle er slukkede . Gadebelysningen på de fleste veje i byen er dog tændt.

OPDATERING KLOKKEN 21.00:

Vi har talt med NordEnergi til aften

Vi har til aften talt med NordEnergi som står for elektriciteten i Åbyen, de oplyser at der ikke er rettet henvendelse til dem, med hensyn til problemerne med belysningen.

- Vi sender en tekniker ud med det samme, som vil tilse problemerne. Hvis det er et større område så retter vi problemerne med det samme i aften, det fortæller Ole Jensen driftsvagt hos NordEnergi.

NordEnergi retter dog kun driftsfejl med gadebelysning, hvis det drejer sig om et større område med det samme, ellers nedprioteres opgaven til i morgen når kontoret åbner. 

Der er flere som har indrapporteret problemer med elektriciteten til aften, men ifølge driftsvagten er der ikke problemer med strømmen andre steder i det lokale opland omkring Hirtshals, Tornby, Horne og Tversted.

- Vi opfordre til at man retter henvendelse til os, hvis der er problemer med strømmen i vores områder, vi går naturligt op i at det fungerer ude i alle områderne, afslutter Ole fra NordEnergi.

På baggrund af Skipperpostens henvendelse sendes der nu en mand til Åbyen, for at tilse og om nødvendigt rette problemer på netværket.

Kommentarer & synes godt om