Politiet opruster grundet stort antal indbrud

Der har siden den 5. november været over 80 tilfælde af indbrud i Nordjylland

Mere end 3 år siden

Nordjyllands Politi advarer om stort antal indbrud i øjeblikket, og beder samtidig borgere om at kontakte politiet, hvis man er i besidelse af information i den forbindelse. Nordjyllands Politi skriver således på de sociale medier:

Siden 5. november har vi haft over 80 tilfælde af indbrud. Især områderne omkring Aalborg, Hjørring, Svenstrup og Brønderslev er ramt, ligesom at der har været tilfælde af indbrud i sommerhuse langs vestkysten.

Nordjyllands Politi har over weekenden indkaldt et større antal politistyrker som skal arbejder med at efterforske sagerne. Det er af politiets opfattelse at største delen af indbrudene sker i tidsrummet mellem klokken 12 og 22, og at de angiveligt udføres af udenlandske kriminelle gruperinger.

Vi opfordre alle til at ringe til os på 114, hvis de observerer noget mistænkeligt, f.eks. personer eller køretøjer. Tidligere sager har vist os, at indbrudstyve via post kan forsøge at sende tyvekoster ud af landet – så butiksindehavere opfordres også til at ringe til os via 114, hvis de modtager en mistænkelig forsendelse, oplyser Nordjyllands Politi.

Der opfordres også til at borgere holder politiet opdateret, hvis der foregår diskussioner omkring i forskellige grupper på de sociale medier, som kunne have en relevans i sagen. Nordjyllands Politi kan kontaktes telefonisk på 114.

Kommentarer & synes godt om