Risiko for salmonella i kød: Også solgt i lokalområdet
Fødevarestyrelsen advarer om risiko for salmonella i en produktion af hakket kød
Fødevarestyrelsen advarer i øjeblikket om risiko for salmonella, i en produktion af hakket svinekød, samt hakket svine- og kalvekød, som er købt i kæderne SuperBest, EUROSPAR, Spar, KIWI, Min Købmand, Letkøb og GO'ON.
Det er SuperGros der tilbagekalder kødet, på grund af mistanke om salmonellabakterier heri.
Det drejer sig om følgende varer:
- Mad og Smag hakket svine-og kalvekød 8-12%, 600 g. Sidste anvendelse: 29.11.14 og 30.11.14. EAN nr.: 5701410348069
- Mad og Smag hakket svinekød 8-12%, 500 g. Sidste anvendelse: 28.11.14 og 29.11.14. EAN nr.: 5701410348250
- Mad og Smag hakket svine- og kalvekød 8-12%, 550 g. Sidste anvendelse: 29.11.14 og 30.11.2014 EAN nr.: 5701410349837
- Mad og Smag hakket svine- og kalvekød 8-12%, 650 g. Sidste anvendelse: 27.11.14. EAN nr.:5701410351182
- Mad og Smag hakket svinekød 8-12%, 1000 g. Sidste anvendelse: 28.11.14 og 29.11.14. EAN nr.: 5701410351199.
Der opfordres til at man, hvis man har købt nogle af de ovenstående produkter, kassér kødet eller levér det tilbage til butikken, hvor det er købt.
I øvrigt kan symptomerne på en salmonellainfektion være blandt andet diarré, kvalme, mavesmerter, opkast og feber.
- Kategori: Andet
- Område: Indland
- Udskriv artiklen
- Reklamation
Kommentarer & synes godt om